Συμμετοχή στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ονειρεύομαι Σοφά» - Junior Achievement Greece

Στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2022 μαθητές και  μαθήτριες του Α1 του σχολείου μας, στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με υπεύθυνη την καθηγήτρια κ. Κιτσάτη Μαρία, συμμετείχαν στο καινοτόμο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ονειρεύομαι Σοφά» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, παραρτήματος του JA Worldwide. Το πρόγραμμα, ύστερα από την υλοποίησή του σε πάνω από 2.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα, αξιολογήθηκε, επανασχεδιάστηκε και εντάχθηκε στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Οι μαθητές/μαθήτριες στο Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου περιηγήθηκαν διαδραστικά στην πλατφόρμα του προγράμματος, απάντησαν σε ερωτήσεις κλειστού τύπου αυτοαξιολόγησης, έπαιξαν παιχνίδια αξιοποιώντας τις γνώσεις που απέκτησαν, αξιολόγησαν το πρόγραμμα και παρέλαβαν βεβαίωση ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «Ονειρεύομαι Σοφά» εξοικειώθηκαν με τις έννοιες της προνοητικότητας, της υπευθυνότητας και της ασφάλειας. Επιπλέον, μέσα από παραδείγματα της καθημερινής ζωής, αντιλήφθηκαν τη σημασία της πρόληψης κινδύνων, μιας σημαντικής επιχειρηματικής ικανότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΣΟΦΑ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Login Form

ΧΑΡΤΗΣ

map school

Αναζήτηση της σχολικής μονάδας εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ-Fax:
2551024346
 
 
Email: 
 
 
Διεύθυνση
Δημοκρίτου 6Β,
περιοχή ΚΕΓΕ
Αλεξ/πολη, 68132