Επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 το σχολείο μας διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του 1940. Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από τη διευθύντρια του σχολείου μας κ. Μιντσίδου Μαρία στον σημαιοφόρο και τον ορισμό των παραστατών/τριών. Στη συνέχεια μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας, μέσα από αφηγήσεις, τραγούδια, οπτικοακουστικά ντοκουμέντα και ποιήματα, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες τόσο στη δική της όσο και στην παγκόσμια ιστορία. Ακολούθησε η απονομή των αριστείων και βραβείων στους μαθητές και στις μαθήτριες που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Υπεύθυνες καθηγήτριες της γιορτής ήταν οι εκπαιδευτικοί Σπυριδάκη Δάφνη, Ξανθοπούλου Σταυρούλα, Κουρτέση Θεοδώρα και υπεύθυνος της χορωδίας  ο μουσικός Γιαρένης Χρήστος.

Μετά το τέλος της σχολικής γιορτής ο σημαιοφόρος της 28ης Οκτωβρίου με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής  Μελισσίδη Δημήτρη συμμετείχαν στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου  το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση για την εθνική επέτειο του «Όχι», που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική λεωφόρο της πόλης μας, με τη συνοδεία των καθηγητών Φυσικής Αγωγής  Μελισσίδη Δημήτρη και Ατζανού Παναγιώτη.

 

 • AristouxoiA
 • AristouxoiB
 • Flag
 • Parelasi

  Σημαιοφόρος και παραστάτες/τριες 28ης Οκτωβρίου

   

  Σημαιοφόρος

  Τζιαμπαζίδης Κωνσταντίνος

   

  Παραστάτες/τριες

  Γ΄ τάξη: Γαλεντερίδου Μαρία, Ρεκαλίδης Αθανάσιος

  Β΄ τάξη: Βαρσαμίδη Ελισάβετ, Κατσαρού Αικατερίνη

  Α΄ τάξη: Μενεξούδη Δέσποινα

  Login Form

  ΧΑΡΤΗΣ

  map school

  Αναζήτηση της σχολικής μονάδας εδώ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Τηλ-Fax:
  2551024346
   
   
  Email: 
   
   
  Διεύθυνση
  Δημοκρίτου 6Β,
  περιοχή ΚΕΓΕ
  Αλεξ/πολη, 68132